واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

اعلام رسمی تأسیس جنبش اسلامی عهد الله در عراق

سید هاشم الحیدری یکی از رهبران مقاومت اسلامی عراق در پیامی ویدئویی از تأسیس جنبش اسلامی عهد الله خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۱۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 03
کد خبر: ۶۵۴۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ وی در سخنانی با بزرگداشت میلاد حضرت رسول (ص) و امام صادق (ع) و بیان ویژگی آموزه‌های اسلامی با اشاره به تأسیس جنبش اسلامی "عهد الله "گفت که این جنبش از فقرا و برای فقرا است و اهتمام و توجه آن به فقرا خواهد بود.

وی گفت که این جنبش به فقرا و مستضعفان اهتمام خواهد داشت و دایره عمل و خدمت آن نیز در خدمت به فقرا خواهد بود.

هاشم الحیدری با اشاره به آیه ۲۳ سوره احزاب قرآن کریم (مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ..) و با بیان اینکه قرآن نقشه راه جنبش اسلامی "عهد الله" است ادامه داد: ما فررزندان عهد الله و فرزندان امام خامنه ای و فرزندان خط امام خمینی (ره) در عراق خواهیم بود.

دبیرکل جنبش تازه تأسیس عهد الله در عراق همچنین گفت که ما کسانی هستیم که بیشترین آمادگی را برای پیروی از آیت الله سیستانی و فد ا کردن جان خود داریم.
وی با اشاره به شرایط سیاسی عراق تاکید کرد که این جنبش نه قصدی برای شرکت در انتخابات دارد و نه شرکت خواهد کرد. وی ادامه داد: اما مردم را برای انتخاب نامزدها و ائتلاف‌های اصلح هدایت و راهنمایی خواهیم کرد.

 

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار